Skaff deg en håndkletørker

Skaff deg en håndkletørker

Skaff deg en håndkletørker

Tre typer av håndkletørker

Det er fornuftig å skaffe seg en håndkletørker til baderommet. Den supplerer vanlig luft tørking med en indre varmekilde når du henger opp dit håndkle etter en deilig dusj. Det finnes tre tre ulike typer varmesystem man kan velge mellom. Den første er vannbåret. Da varmes håndkletørken seg opp via vann som sirkulerer inne i rørene. Dette kan enten være et større VVS system eller et lukket kretsløp.

En elektrisk håndkletørker er det andre varmesystemet man kan benytte. Denne varianten bruker strøm til å holde håndklærne tørre. Da man ikke er avhengig av vann som sirkulerer, så kan man montere denne håndkletørker hvor enn det måtte passe i boligen. I tillegg så holder det ikke kun håndklær og badekåper tørre. Det sikrer også at de holder seg varme.

Til sist så kan man benytte en kombinasjon av begge typene. En kombinert oppvarmingsløsning tar derfor de beste egenskapene fra begge variantene. Hos Bauhaus kan du finne et bredt sortiment av alle de tre variantene. Du finner utvalget av håndkletørker her.

Sett fokus på designet

En håndkletørker er midlertidig mye mer enn som så. Det er også et stilfullt interiørdekor til å pryde baderomveggen. Hos Bauhaus finnes det flere flotte modeller å velge imellom. Enkelte av modellene har opptil 21 ribber. Dette gir muligheten for parallelltørking av flere håndklær samtidig. Dermed kan man både tørke baderomhåndklær, kjøkkenhåndklær og badekåper på samme tid. Det innebygde varmesystemet vil ta seg av resten.

Når man skal velge det riktige designet, så skal man tenke på samme måte som når man innreder resten av boligen. Hva slags stil foretrekker du? Man kan for eksempel velge mellom metallene krom og stål. Man kan også velge ulike farger slik som alpinhvit, svart eller sølvgrå. Dette avhenger også av hvilken farge på baderomflisene man har.

Til sist så omfatter designet også plasseringen av en håndkletørker. Den må ikke nødvendigvis stå ved siden av dusjen. Du kan skru den opp ved siden speilet, over toalettet eller ute i gangen. Plasser den der hvor den harmonerer best med resten av rommet. Ved å ha en håndkletørker ved siden av speilet, så får du en flott utsikt til dine vakre håndklær når du sminker deg om morgenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *